top of page

Ä°KAMET Ä°ZNÄ°


Yabancıların Türkiye’de ikamet izni alırken hangi türden ikamet izni alacaklarnın tespiti bu ikamet izni için gerekli olan evrakların düzenlenmesi toparlanması resmi kurumlardan kayıtlarının yapılması güç idaresi müdürlüğü’nden elektronik randevularının alınması yabancı sağlık sigortalarının yapılması sorunsuz bir şekilde evraklarının tamamlanarak Göç İdaresine teslim edilmesi konusunda sizlere danışmanlık hizmeti vermekteyiz

Türkiye de 90 günden fazla kalacak olan yabancıların İKAMET İZNİ almaları gerekmektedir.

Ükemizde vizenin veya vize muafiyetinin tanıdığı süreden ya da doksan günden fazla kalacak yabancıların ikamet izni alması zorunludur. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu izin belgesi yabancıya ülkemizde belirli bir süreliğine ve belirli bir yerde yaşama hakkı sağlamaktadır. Kamusal düzenin sağlanması ve korunması açısından önem arz eden ikamet izni; yabancının talepte bulunması, istenilen evraklarla başvurması ve talepte bulunduğu ikamet izni türünde şartları taşıması halinde düzenlenmektedir.

İkamet izni başvuruları, göç idaresi sitesi üzerinden online yapılabilmektedir. Ancak, yanlış veya eksik bilgi yapmamanız için ve evraklarınızı eksiksik göç idaresine teslim etmeniz için sizlere Türkiye Göç Danışmanlık olarak yardımcı olmaktayız.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page